Mac-reparation og hurtig Mac-hjælp til private

​Har du brug for professionel Mac-reparation eller Mac-hjælp? Hos Andersen Computer Support besidder vi en stor ekspertise omkring hjælp til Mac, Macbook og Macbook Pro, men det kan også være en anden computer. Det kan både være Macbook-reparation og -support. Vi hjælper også gerne med din wi-fi eller router.

Vi tilbyder hurtig og sikker support i hjemmet. Du ringer blot og aftaler, om du vil komme til os, eller om vi skal komme hjem til dig. Vores kunder befinder sig i Nordsjælland og København – blandt andet i Hellerup, Lyngby og Gentofte og på Østerbro.

​​

Mac-hjælp kan være alt fra wi-fi til hardware

Vi har over 10 års erfaring med computere og har mere end 1.000 reparationer om året. Derfor er vi altid opdaterede på den nyeste teknologi. Vi hjælper med problemer i forbindelse med software, hardware, wi-fi mm. Det kan være større problemer, men det kan også være, at der bare er noget, som du godt kunne tænke dig at få forklaret omkring din Macbooks system.

Vi tilbyder Macbook-reparation såsom:

  • Reparation af Macbook
  • Reparation af Macbook Pro

​Vi hjælper også i forbindelse med:

  • ​Problemer med wi-fi
  • Problemer med backup
  • Opgradering af din Mac
  • Din e-mail fungerer ikke
  • Mm.

​Vi har normalt tider den følgende dag, og vi løser de fleste almindelige problemer på under en time. Derefter har du 7 dages tilfredshedsgaranti på reparation af Mac og support.

Kontakt os i dag for at bestille Mac-hjælp

​Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi tager gerne en snak om priser og ydelser. Vi giver også gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på for eksempel en Mac-reparation.

Du kan ringe til os på telefon 70 25 25 26 for at høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail support@acs.dk.

​Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne i formularen, og vi vil vende tilbage, så hurtigt vi kan kan.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt