Reparation af printer, router og andet IT-udstyr

Leder du efter en virksomhed, der tilbyder reparation af printer? Hos Andersen Computer Support har vi stor erfaring med både fejlfinding og printer-reparation. Vi reparerer også scannere, routere og anden IT-relateret teknologi.

Vi har mange privatkunder, men vi hjælper også erhvervskunder. Vi kører i Nordsjælland og i Københavnsområdet – bl.a. til Østerbro, Hellerup, Lyngby og Gentofte.

Hurtig reparation af printer hos os eller i hjemmet

Vi tilbyder fejlfinding og reparation af printer, router, wi-fi mm. Vi tilbyder også hjælp til installation, opdatering af driver samt geninstallation, hvis du for eksempel har fået en ny computer. 

Vi har mere end 10 års erfaring, og vi udfører over 1.000 reparationer årligt. Dermed har vi altid fingeren på pulsen inden for hardware, software osv. 

Du kan indlevere dit defekte udstyr hos os, men vi udfører også hurtig og sikker support i hjemmet. 

​Vi finder normalt en tid allerede dagen efter, at vores kunder ringer, og vi løser de fleste almindelige problemer på under en times tid. Herefter har vi en 7 dages tilfredshedsgaranti.

Kontakt os i dag for at bestille printer-reparation

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om priser og vores ydelser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, når vi ved, hvad der er galt. Du kan også få et overslag. Vi elsker at finde løsninger og hjælpe vores kunder.

Du kan ringe på telefon 70 25 25 26 for at aftale det videre forløb. Du er også velkommen til at skrive til e-mail support@acs.dk.

​Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne i formularen, og vi vil vende tilbage, så hurtigt vi kan kan.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt