Streaming er det nye smarte i stedet for almindeligt TV


Vil du med på det nye smarte eller er du træt af de heftige regninger på din nuværende TV pakke, så er streaming løsningen.

Hvis du kun ser DR er streamingen gratis og ønsker du f.eks. TV2, så koster den kun kr. 49,00 pr. måned. Herudover kan der vælges mange andre streamings leverandør, som f.eks. Netflex, Disney+, Discovery o.s.v.

Hvad kræves der for, at kunne streame til mit TV ?
Der er 2 muligheder, som er følgende:
1. Dit TV skal være af nyere dato og der skal være mulighed for, at vælge APPS til dit TV. APPS er det program, der bruges til streaming f.eks. DR eller TV2Play.
2. Hvis dit TV ikke har mulighed for APPS kan du tilkøbe en Apple TV boks og i denne boks kan du vælge de APPS du ønsker at bruge til streaming.

Det lyder måske lidt besværlig, men det er ikke så svært, når du først har prøvet streamingen.
Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med opsætningen af din streamings løsning, så du bare skal vælge den APPS du ønsker og streame hele dagen.

Hvad koster løsningen?
Løsning 1 er incl. opsætning af de ønskede APPS på dit TV og instruktion i hvorledes du herefter bruger dit TV. 

Spørg os om prisen !
Løsning 2 er incl. opsætning af de ønskede APPS på en Apple TV boks (leveret af ACS) og instruktion i hvorledes du herefter bruger dit TV / Apple TV boks. Spørg os om prisen !

Er der andre krav til streaming?
Det er en forudsætning for en streaming løsning, at dit TV / Apple TV boks kan kobles på dit trådløse eller kablet netværk og hastigheden er tilstrækkelig god.

Du er altid velkommen til, at kontakte os hvis du har spørgsmål.​

​Har du et spørgsmål?

Udfyld felterne i formularen, og vi vil vende tilbage, så hurtigt vi kan kan.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt